Akční letenky v byznys třídě
Budapešť vyprodaná, Berlín z Moravy daleko, Praha s přestupem za 3,5k zabere celý den. AZ air nabízel spoustu atraktivních letů, které ale nešly zabookovat, protože byly povětšinou vyprodané. Omlouvám se za off topic v Premium fare deals, již OPRAVDU končím.
Daniel napsal(a):Door to door čas budou mít někde kolem 30ti hodin,což bude pravděpodobně rekord na trase Palma-ČR
Pěkná práce :-))
Proky napsal(a):Daniel: Do Budapešti zítra z Palmy za 1300, do Berlína za 3700, do Prahy s přestupem za 3400. ;)
Tak Dan spíš chce, aby si děvčata zapamatovala, že na boarding se chodí včas. A při takovém přesunu na to budou mít dost času :-))
Daniel napsal(a):Budapešť vyprodaná, Berlín z Moravy daleko, Praha s přestupem za 3,5k zabere celý den. AZ air nabízel spoustu atraktivních letů, které ale nešly zabookovat, protože byly povětšinou vyprodané. Omlouvám se za off topic v Premium fare deals, již OPRAVDU končím.
OK, tak to se omlouvám, dostupnost jsem nezkoumal. Měl jsem za to, že to azair pravidelně aktualizuje. Takže taky sorry za off-topic. :)
Daniel napsal(a):Budapešť vyprodaná, Berlín z Moravy daleko, Praha s přestupem za 3,5k zabere celý den. AZ air nabízel spoustu atraktivních letů, které ale nešly zabookovat, protože byly povětšinou vyprodané. Omlouvám se za off topic v Premium fare deals, již OPRAVDU končím.
😂😂😂 a minuly tyden v den odletu PMI-VIE za 10€ s Laudou 3x denne...
David Eiselt napsal(a):Jak dopadli Čínani? AY zatím drží.
Tak já počítám s tím, že nám ta AY vydrží. Když jsme to rezervovali přímo na jejich webu a měli tam u toho uvedeno Business Campaign, tak si říkám, jestli to fakt nebyla nějaká kampaňová cena :)
To jsem si u British říkal 2x taky :))
A ne, kampaň to mohla být a byla, ale určitě ne plánovaně za tuhle cenu.
V ramci Singles day promo (11.11. - 13.11.) by mely jit koupit letenky s Air China v C z Nemecka do Australie / na Novy Zeland za nejakych 37k CZK.
cali napsal(a):+ ve stejné akci JV Asie a Japonsko za 28t.
https://www.cestujlevne.com/akcn...-do-cervna
Na spoustu terminu lze naklikat tam Economy, zpet byznys kolem 21tis Kc. Na cestu tam jsem za rozumnou cenu nenasel.
riesenie tohto problemu prveho sveta je jednoduche, dajte vypoved v praci, zruste biznis :D
Alebo si proste treba urobit male deti a zrazu je po takychto problemoch :) ( viem o com pisem, mame doma 1x 4r a 1x 9m )